Jep, jokaisella on aina se yksi kaveri, ja jollei ole, olet silti varmasti huomannut, kuinka tämä kaava toistuu jossain tuttavapiirissäsi. Listasin tähän nyt muutamia, ja kommentoikaa ihmeessä, jos mieleenne pälkähti lisää kavereita. Noniin, aloitetaanpas:

Blondi: Kyseinen henkilö on joko sisäisesti tai ulkoiseesti blondi (yleensä sisäisesti), ja hänelle täytyy selittää kaikki asiat moneen kertaan.

Pätijä: Tämän tyypin täytyy olla aina oikeassa, ja jollei jokin asia täsmää, hän on aina korjaamassa tilanteen, ehkä jopa turhan kärkkäästi.

Johtaja: Tämä henkilö päättää yleensä aina, mitä milloinkin tehdään ja missä käydään.

Viihdyttäjä: Jos johtajaa ei ole, viihdyttäjä hoitaa tekemisen keksimisen, ja tällä henkilöllähän ideoita riittää.

Tylsäpieru: Tämä tyyppi kumoaa Viihdyttäjän/Johtajan keksimät viihdykkeet lähes aina, usein siksi ettei häntä huvita tehdä mitään.

Myötäilijä: Kyseinen hyyppä muutta mielipidettään aina sen mukaan, mitä joku hänen ystäväporukkansa "idoli" sitä vaihtaa.


Siinäpä noita sitten onkin. Ja nyt päästäänkin toiseen tämän postauksen aiheeseen, ja se on kielioppivirheet. Itselläni on yksi virhe, joka saa näkemään punaista. En osaa tätä kunnolla selittää, joten annan esimerkin:

Kun joku kerjää blogiinsa lukijoita,  hän tekee sen näin: - Tarviin mun blogiin lisää lukioita!!11!!!111

Ja tuossa se tulikin, kohdassa lukioita, sillä sieltä puuttuu se yksi höpsö pikku kirjain, j. Jos teksti olisi kirjoitettu okein, siinä lukisi: -Tarviin mun blogiin lisää lukijoita!11!!!!1! 

Eli siis, jutun pointtiha oli se, että kun puhutaan jonkin asian tekijästä, sanassa täytyy olla tuo yksi pikku kirjain, esim:

Hyppijä

Juoksija

Lukija

Kirjoittaja

Kalastaja

Jne. Siinäpä olikin asiani sitten tälläerää, katsotaan nyt että milloin saan uuden postauksen aikaiseksi... Mutta hauskaa päivänjatkoa nyt sitten vaan sinullekkin, heipähei!